Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
dostępne
(1)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Biblioteka Główna
(1)
Czytelnia Główna
(1)
Autor
Baran Bogdan
(1)
Higman B.W
(1)
Kunicka Anna
(1)
Nietzsche Friedrich
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
2000 - 2009
(1)
Temat
Dieta
(1)
Głód
(1)
Handel żywnością
(1)
Historia żywności
(1)
Kuchnia regionalna
(1)
Listy
(1)
Modyfikowanie żywności
(1)
Myślistwo
(1)
Odżywianie się człowieka
(1)
Pasterstwo
(1)
Przetwarzanie żywności
(1)
Rybołówstwo
(1)
Wegetarianizm
(1)
Żywność
(1)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 64 [lok. BG Czytelnia] (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 82-6 [lok. BG Wypożyczalnia] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej